Podjetniška zavarovanja

Zavedamo se, koliko truda in dela je potrebno, da zgradimo in ustvarimo uspešno delujoče podjetje.

Vsako podjetje ima svoj življenjski cikel, rast, vzpone in padce. Zato je zelo pomembno, da s sklenitvijo podjetniškega premoženjskega zavarovanja poskrbite, da bo vaše podjetje resnično varno podjetje.

Poskrbite, da bo vaše podjetje dolgoročno ustvarjalo dobiček in posledično, varna delovna mesta zaposlenim.

Dobro je vedeti

Ob sklenitvi zavarovanja vam poplava, požar, strela, potres, vlom in ostale nesreče, ki se vam lahko pripetijo vašemu premoženju ne bodo mogli več škodovati. Predstavljajte si, koliko težav in stroškov vam prihrani dobro zavarovanje vašega premoženja v podjetju.

Zagotavljamo vam optimalen obseg kritja.

Če še nimate sklenjenega podjetniškega premoženjskega zavarovanja ali pa je le to nezadostno (prenizka zavarovalna vsota ali nepopolno kritje zavarovalnih rizikov), vas lahko poleg vseh stroškov nadomestitve uničenih delov (stavbe, opreme ali zalog), doleti tudi to, da zaradi nastale materialne škode poslovnih prostorov, le teh, ne boste mogli uporabljati in boste posledično ustvarili precej manj prometa, prišlo do zastoja dela-šomaža, proti katerim pa se prav tako lahko zavarujete. Poleg vsega neljubega bi morali pomisliti tudi na to, kako bi poplačali obveznosti vašega podjetja, zaposlenim pa zagotovili redno mesečno plačilo, do katerega so upravičeni.

Vsekakor je sklenitev podjetniškega premoženjskega zavarovanja, več kot pametna odločitev.

V kolikor ste se našli med branjem teh vrstic in bi želeli, da tudi vi poskrbite za varnost vašega podjetja, potem vas v podjetju Tribuna Kapital z veseljem pričakujemo.

Z vami smo že od leta 1995. Zaupa pa nam več kot 30.000 zadovoljnih strank. Zaupajte nam tudi vi.

Pri nas lahko sklenete zavarovanja naslednjih zavarovalnic:

Povpraševanje


Vas zanima informativni izračun za zavarovanje? Pošljite nam povpraševanje in potrudili se bomo, da vam pripravimo najugodnejšo ponudbo v najkrajšem možnem času.