Sponzoriramo športnike

Naše podjetje podpira slovenske športnike. Več o njih in njihovih uspehih, si lahko preberete spodaj.

Špela Rogelj

Špela Rogelj je mlada zelo uspešna slovenska smučarska skakalka. Svojo skakalno kariero je začela pri rosnih 8 letih na šestmetrski skakalnici. Treningi so dokaj hitro prešli iz “otroške zabave” v zelo resno treniranje. Treninge uspešno usklajuje s šolskimi in izven šolskimi obveznostmi. Njen trenutni rekord je 140 metrov, njeni najpomembnejši dosežki pa obsegajo eno 1. in pet 3. mest v svetovnem pokalu, odlične uspehe pa je dosegala že v mladinskem svetovnem prvenstvu. Leta 2014 je na olimpijskih igrah v Sočiju dosegla 26. mesto.


Dejan Boškovski

Dejan Boškovski je mlad slovenski driftar. Za vse tiste, ki se sprašujete, kaj to je; gre za avtomobilsko motorsport kategorijo, pri kateri zadnji konec avtomobila kontrolirano drsi skozi ovinek. Dejan je dosegel odlične rezultate na slovenskem drift prvenstvu, prav tako pa se je udeležil nekaj tujih serij na državnem in evropskem nivoju, kot so Croatian Drift Challange, Adria Drift Series in King of Europe.


Miha Zupan

24. oktobra v sezoni 2007/08 je Miha Zupan prvič zaigral na elitnem evropskem ligaškem tekmovanju (Evroliga) in se s tem zapisal v zgodovino kot prvi gluhi igralec, ki je nastopil na tovrstnem tekmovanju.

Leta 2010 je Deaflympics Miha razglasil za najboljšega gluhega športnika leta na svetu. Isto leto je prejel še Bloudkovo nagrado za pomemben tekmovalni dosežek v športu. Leta 2015 pa še priznanje Jabolko navdiha, za katerega ga je predlagal in mu ga podelil predsednik države Borut Pahor. Miha je leta 2016 organiziral prvi mednarodni košarkarski kamp Miha Zupan 2016, ki so se ga udeležili igralci iz petih držav. http://mihazupan.org/